Recomandări
Set LEILA
86,00 RON
Inel LORA
92,00 RON
Inel DEEA
129,00 RON
Set ALISON
158,00 RON

Garantii

        De ce sa ne alegi pe noi? Simplu, suntem simpatici ;)....glumeam - nu de asta sa ne alegi (simpatici suntem oricum, cu asta nu se glumeste).

Voi incerca sa-ti dau cateva motive pentru care ar trebui sa ne lasi sa te surprindem, alegerea este a TA!

     1. Ai la dispozitie 30 de zile (de la data achizitionarii unui produs de la noi) in care sa te gandesti si sa te razgandesti si iar sa te gandesti si daca totusi te razgandesti, ne trimiti bijuteria si vei primi banii inapoi  in maxim 10 zile de cand aceasta ajunge la noi.

   

  2. Tot 30 de zile ai la dispozitie sa ne trimiti bijuteria inapoi daca calitatea ei nu corespunde cu asteptarile tale, (sau e mai frumoasa decat te asteptai ;) ) culoarea, marimea nu ti se potrivesc, fie iti schimbam bijuteria, fie banii iti sunt restituiti (max. 10 zile).

     3. Stiu, stiu ca vrei sa cumperi o bijuterie si nu o masina, dar m-am gandit ca asigurandu-ti GRATUIT bijuteria, nu vei avea nici un stres ca o sa cada cristalul, ca ti-a zgariat pisica un cercel sau copilul a inghitit un surub, noi rezolvam aceste mici "accidente" daca trimiti bijuteria la noi, timp de 200 DE ZILE de la data achizitionarii, o reparam si va fi ca noua iar tu vei putea sa te bucuri de ea cat mai mult timp.  Tot in acesta asigurare intra si curatarea bijuteriilor. Aceasta asigurare CASCO GRATUITA este valabila doar la comenzi mai mari de 400 lei.

     4. Incercam mereu sa te surprindem cu PRETURILE MICI, sper sa si reusim.

... am ajuns deja la punctul 5. ..wow...si inca mai avem:

     5. LIVRAREA GRATUITA prin posta romana la comenzi mai mari de 150 lei si prin curier la comenzi mai mari de 400 lei.

     6. BIJUTERIA PERSONALIZATA - realizam la comanda orice bijuterie, iti poti completa un set pe care il ai deja sau iti putem realiza un set cu piesele pe care ti le doresti.

     7. FARA TAXA SUPLIMENTARA la bijuteriile realizate pe comanda speciala.

     8. LIVRAREA LA TIMP a produselor - bijuteriile comandate vor fi create manual, SPECIAL PENTRU TINE, de aceea avem nevoie de un timp de productie, dar ne straduim sa le livram in 3-4 zile lucratoare. Te anuntam de starea coletului tau.

      9. CONSULTANTA GRATUITA - trimite o poza cu rochia ta si noi iti recomandam o bijuterie potrivita fie ca aceasta este pe stoc sau o realizam la comanda special ca TU sa fii mereu asortata.

     10. De ce noi? Pentru ca facem ceea ce ne place, cu dragoste si pasiune, pentru ca TU sa ai o bijuterie frumoasa si cei din jurul tau sa te vada asa cum esti... STRALUCITOARE!

     Am ajuns la 10 si ... cam atat. :)