Recomandări
Set LEILA
86,00 RON
Inel LORA
92,00 RON
Inel DEEA
129,00 RON
Set ALISON
158,00 RON

Despre Melize

 

           Ehe...e mult de cand a inceput totul.  Acu vreo 8 ani, din plictiseala si din dorinta de a face ceva, altceva decat ce am facut pana atunci, am inceput sa bijuteresc. Debutul a fost mai stangaci, de fapt ... stangaci de tot, dar asa au inceput sa prinda viata primele mele bijuterii.

            Rabdarea si placerea de a face " lucru manual" (pe care le-am mostenit de la mama mea) nu m-au lasat descurajata de la primele incercari si am continuat, surprinzator, bijuteriile ieseau din ce in ce mai frumoase. Pe atunci lucram cu margele de nisip, floricele si margele crosetate, margele din lemn si acril, intr-un cuvant - gablonturi. Au inceput sa apara si clientele, care erau incantate de ceea ce faceam, zdranganelele se vindeau bine si, pe nesimtite, am inceput micul meu buissnes.

             Mi-am adunat (din fiecare coltisor) tot curajul,  si am ajuns in emisiune la Teo Trandafir,  sa-mi fac cunoscuta pasiunea. A fost o experinta care mi-a dat si mai multa incredere si mi-am spus ca trebuie sa continui.

             Timpul a trecut si mi-am dorit mai mult de la mine si de la ceea ce pot sa ofer clientelor mele, ca ele sa fie mereu stralucitoare si asa am trecut de la metalele conventionale la argint, de la margelute din lemn la cristale Swarovski Elements, mai mult rafinament si mai multe eleganta. Chiar daca am facut aceasta trecere, am ramas fidela bunului gust si a preturilor acceptabile.

              Pentru acel plus de farmec ai mereu nevoie de un pic de stralucire, te invit sa o descoperi in  produsele Melize!

 

PS: 1. Daca esti curioasa cum au devenit gablonturile mele vedete la Teo poti viziona filmul de mai jos;

PS: 2.  Nu am luat cu mine doar gablonturile ci si accentul meu de bucovineanca :).