Recomandări
Set LEILA
86,00 RON
Inel LORA
92,00 RON
Inel DEEA
129,00 RON
Set ALISON
158,00 RON

Termeni si Conditii

                     Produsele disponibile pe www.melizebijuterii.ro sunt oferite de către PFA Tărîţă Nicoleta Domnica cu sediul în Rădăuţi, str. Bogdan Vodă, nr. 74, Suceava.

                     Accesul şi utilizarea site-ului www.melizebijuterii.ro presupune acceptarea unor termeni şi condiţii de utilitare pe care le găsiţi mai jos şi  trebuie citite cu mare atenţie. Informaţiile din această pagină pot fi actualizate din când în când, prin verificarea periodică puteţi lua la cunoştinţă toate modificările survenite.

                    Fotografiile publicate pe site sunt în conformitate cu produsele originale, uneori pot apărea mici diferenţe deoarece toate sunt lucrate manual.

Toţi clienţii vor fi anunţaţi dacă un produs nu este pe stoc sau în cât timp poate fi livrat. 

Preţurile şi ofertele pot fi modificate fără o anunţare în prealabil. Un produs deja comandat nu va suferi modificări de preţ sau de imagine. Clientul va primi exact produsul prezentat pe site în momentul comenzii şi la acelaşi preţ.

Toate produsele comercializate prin intermediul melizebijuterii.ro vor fi însoţite de factura fiscală şi chitanţă.

                PFA Tărîţă Nicoleta Domnica respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care accesează site-ul în scopul achiziţionării produselor prezentate. Prin comenzile pe care le realizaţi vă daţi acordul ca datele dvs. personale să fie prelucrate de către PFA Tarita Nicoleta Domnica in stabilirea contactului cu clienţii, prelucrarea comenzilor, transmiterea de oferte, promoţii. Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind evoluţia si starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite, respectând politica de confidenţialitate.

                     Întreg conţinutul site-ului www.melizebijuterii.ro este proprietate PFA Tărîţă Nicoleta Domnica şi nu pot fi folosite în scopul de a descredita produsele comercializate sau imaginea întregului site.

                     Prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor sunteţi responsabil de citirea tuturor informaţiilor de pe site pe care trebuie să le cunoşteţi înainte de a face o comandă.